Маги Халваджиян нанесе страшен удар на Криско

Маги Халваджиян нанесе страшен удар на Криско
Гласувайте за статията

Криско е в шок от решението на Маги Халваджиян!

Рапърът Криско не иска да повярва какво му причини Маги Халваджиян. Продуцентът се изгаври с него и неговия труд.

Маги и Криско

Маги Халваджиян разби Криско

Оказва се, че Кристиян Талев ще трябва да работи в „Х Фактор“ срещу намален хонорар. Магърдич решил да му ореже заплатата, защото вече няма участници в неговия отбор и на практика има двойно по-малко работа.

Криско вече трябва да работи само в живите излъчвания на шоуто. Това се случва само в неделя вечер.

През останалото време от седмицата рапърът няма работа, обвързана с музикалното шоу. За разлика от останалите ментори, които работят със своя отбор, за да го подготвят за предстоящия концерт.

Случайно или не, Криско не се появи на работа тази вечер. Има огромна вероятност той да бойкотира цялото предаване заради намаления си хонорар.

Маги Халваджиян плаща на своите подчинени на седмица, така че нищо не може да спре рапъра да напусне преждевременно. Все пак може и да се стигне до обратен завой.

Очаква се същата съдба да сполети и Заки, понеже и той остана без участници след тазвечерния концерт. Вирджиния Събева се раздели с шоуто, което донесе един куп критики във Фейсбук.

Засега на пълни заплати остават само Саня Армутлиева и Любо Киров, които все още имат отбори. Работата на Станислава обаче е по-голяма, защото има четири участника, докато певецът е само с два.

Най-вероятно собственичката на „Вирджиния рекърдс“ в момента прибира най-високия хонорар от всички ментори. Ето защо със зъби и нокти се опитва да задържи отбора си в пълен състав до последно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар