Самоунищожава се: Радина Кърджилова не е на себе си от изневярата на Деян Донков с Елена! (виж тук)

Самоунищожава се: Радина Кърджилова не е на себе си от изневярата на Деян Донков с Елена! (виж тук)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова не прилича на себе си, близките й в шок!

Чаровната Радина Кърджилова получи особено жесток удар от половинката си Деян Донков. Актрисата, която от години душа дава, за да направи любимия си мъж щастлив и го дари с най-прекрасното – сина им Христо, днес е неузнаваема.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова не е на себе си от предателството на Деян Донков

Научила за изневярата на Деян Донков с младата и красива актриса Елена Петрова, Радина върви към собственото си самоунищожение. Припомняме, че тя отслабна твърде много след като спря да кърми сина си Христо.

Покрай работата, домакинството и грижите за детето, Кърджилова постоянно забравяла да се храни. Имало дни, в които карала на три портокала, съчетани с малко вода. И нищо друго.

А след като разбрала какви ги върши Деян с новата си колежка, която е студентка в НАТФИЗ, тотално рухнала. В дома на Радина Кърджилова и Донков скандалите станали почти ежедневие, разкриват близки до тях източници.

„Тя ревнува зверски. Постоянно плаче, иска да научи истината и му се моли на колене да бъде честен с нея. Деян обаче не иска да си признае. Продължава да я лъже, че няма нищо с никоя, докато хората около тях й разказват съвсем друго. Колко време може да я кара така и докъде ще стигне с липсата на нормален живот и хранене“, питат се източниците.

Те са убедени, че вината за състоянието и окаяния вид на Радина Кърджилова е само и единствено на Деян Донков. Който през годините неведнъж и два пъти я е докарвал до нервни сривове с отношението си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар