Ужас: Зорница Линдарева в кома след бутилка и половина джин! (шокиращи подробности)

0

Зорница Линдарева е имала наистина сериозни проблеми с психиката си!

Моделката и бивша любовница на Тачо – Зорница Линдарева отново се подвизава в Къщата на Биг Брадър. Този път тя остава някак си встрани от камерите и не е сред най-активните съквартиранти на сезона. Това обаче е далеч по-добре, отколкото да я гледаме постоянно с чашката като преди години.

Зорница Линдарева
Зорница Линдарева изпила бутилка и половина джин като ученичка, едва се е спасила

По-добре е и за самата Зорница Линдарева, която още като ученичка получила най-големия си удар от алкохола. А именно – напила се така, че изпаднала в кома. Това се случило, когато Зори била в последния гимназиален клас и то навръх рождения си ден.

По онова време тя била доста пълна и отхвърляна от всички, което й довело адска депресия. За да се направи на много вървежна и да се вдигне в очите на останалите, тя решила да празнува в градинката на НДК и да полее обилно с алкохол.

Линдарева се напънала юнашката и изпила цяла бутилка и половина концентрат – джин. Веднага след това обаче й прилошало жестоко и тя се свлякла на земята. Линейка я откарала в Пирогов, където Линдарева изпаднала в кома.

Лекарите й направили цели три пълни промивки на стомаха, преди да могат да кажат на родителите й, че ще оживее. Оттогава Зорница решила твърдо да промени себе си и първото, което направила, било да отслабне. Паралелно с това записала и психология, за да се научи как сама да се справя със страховете и демоните си, и да ги гони.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.