Ти да видиш: Гала засенчи всички кандидатки за Мис Плеймейт! (в пъти по-хубава е от тях)

Ти да видиш: Гала засенчи всички кандидатки за Мис Плеймейт! (в пъти по-хубава е от тях)
Гласувайте за статията

Гала се нареди до момичетата за Мис Плеймейт и направо ги разби!

Направо ги убивам, пръскам – това спокойно може да изпее или извика Гала по отношение на тазгодишните кандидатки за Мис Плеймейт. Мераклийките за приза на конкурса се явиха днес в предаването „На кафе“.

Гала

50-годишната Гала в пъти по-красива от кандидатките за Мис Плеймейт

Гала и Стефан Николов ги посрещнаха като отделиха по няколко минути на всяка една от тях. Момичетата се представиха и казаха по две-три думи за себе си. Най-известната за зрителите беше Анна-Мария Чернева, позната ни от сериала „София Ден и Нощ“.

Тъкмо тя обаче се оказа и най-голямото разочарование. Потребители в мрежата с ужас коментираха колко погрозняла е Анна-Мария. От предишната естествено красива жена не е останала и следа. Чернева е прекалила със солариума, но най-вече с хиалурона в устните си, които приличат на… ами на нищо.

„Леле мале, това тя ли е?! Какво е направила със себе си?! Как може да има човек, който да се е родил красив и целенасочено да иска да се загрози. Страшна работа, то не е за гледане това нещо“, коментират потребителите в мрежата.

Наредена до останалите момичета, водещата Гала си спечели комплиментите и овациите на зрителите. С това, че дори на 50 години не само не се дава на младите девойки, но и ги задминава абсолютно всичките то хубост.

„Нека да гледа Стефан. Да гледа и хубаво да види, че е уцелил шестица от тотото. Днешните гърли не могат да стъпят и на малкото пръстче на жена му. Горко на младите момчета, които ще си търсят невести. Накъде отива този свят, потрес“, не спират да се възмущават в мрежата.

Тази година подборът за конкурса е мале мила

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ти да видиш: Гала засенчи всички кандидатки за Мис Плеймейт! (в пъти по-хубава е от тях)”

  1. зрител

    Ное. 27. 2017

    То пък Гала една красавица да ти умре коня от заушка.Природно тъпа ,но майсторка на разтури къщи, суха и природни дадености няма,абе скука отвсякъде ,но се уредила поне с едно нищожно жиголо.

Добавете коментар