Гущеров не може да повярва: Мария се къпе в пари след раздялата! (Виж тук)

Гущеров не може да повярва: Мария се къпе в пари след раздялата! (Виж тук)
Гласувайте за статията

Мария добре си изигра картите с участието си във ВИП Брадър

Мария потъна в пари след реалите формата. Въпреки че не остана дълго в кавгаджийското шоу певицата спечели много. Кариерата й се изстреля нагоре, въпреки скандалната й раздяла с милионера Християн Гущеров.

Мария

Мария печели луди пари след ВИП Брадър

Пухкавелкото и поп фолк дивата се разделиха, като той я обвини, че има твърде разюздано поведение и не умее да го слуша. Тя пък му го върна, като разкри в шоуто, че той я оставил без пукната пара и дори упражнявал юмруците си върху нея.

В Къщата на Големия брат миньончето на поп фолка се изкара жертва и вероятно тази карта се оказа печеливша. Защото след скандалите в Къщата и пикантните подробности около брака й с милионерския наследник,участията на Мария тръгнаха лавинообразно.

Тя не може дъх да си поеме, а кръчмите се пукат по шевовете, когато тя излиза на сцената в заведенията. Благодарение на препълнения си график, гласовитката от Стара Загора вади космическите сто бона на месец, пише „Телеграф”.

Докато беше съпруга на Християн Гущеров участията й бяха две-три на година. Сега, след като се разделиха, тя е като ураган. И всяка вечер участие по заведенията, понякога и по две на нощ.

„Поради тази причина Мария прие да участва във ВИП Брадър. За да разберат коя е Мария и че тя е отново актуална”, коментират близки до певицата.В заведенията изпълнителката се появява по маниера си полугола. Това кара мъжете да фантазират будни, а участията й да са горещи и много вулканични.

Певицата винаги е казвала, че иска единствената й дъщеря да е щастлива, задоволена и да не е лишена от нищо. Защото самата фолкаджийка е имала твърде бедно детство. Затова тя прави всичко възможно щерка й да има всичко.

Преди време поп фолк дивата призна, че има нов мъж до себе си.„Да, има нов мъж до себе си. С него се чувствам на седмото небе, кара ме да се усмихвам, много съм щастлива”, призна певицата пред съквартирантите си в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Гущеров не може да повярва: Мария се къпе в пари след раздялата! (Виж тук)”

  1. зрител

    Ное. 27. 2017

    Парцалите почивен ден нямат

Добавете коментар