Потресаваща измама: Мариела Нордел била пиар в Брюксел, ама друг път! (виж как стана за посмешище)

Потресаваща измама: Мариела Нордел била пиар в Брюксел, ама друг път! (виж как стана за посмешище)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел наговори куп глупости за кариерата си в Брюксел!

Кулинарката Мариела Нордел стана не просто за смях, а направо за посмешище в Биг Брадър снощи. Всички помним как тя разправяше наляво и надясно, че е работила като пиар в Брюксел. И че може магаре да вкара в Европейския парламент, камо ли човек.

Мариела Нордел

Мариела Нордел излъга зверски за уменията си като пиар в Брюксел

Толкова била кадърна и ерудирана, че комбайнер от полето да хване, депутат в Европарламента ще го направи. Само да я слуша и да изпълнява заръките й. Дори на Коцето предложи политическа кариера като го накара да се опули.

Е, по време на елиминациите в Къщата на Биг Брадър стана ясно колко точно Мариела Нордел е запозната с т.нар. си професия. Да не говорим за законите и порядките в Брюксел.

Големия брат я подложи на елементарен изпит по това, което уж е учила няколко години. Като въпросите бяха за студенти първи курс по европейско право и пиар.

Ако сте гледали епизода сигурно доста сте се посмели. А ако не сте, познайте на колко точно въпроса успя да отговори правилно Мариела Нордел. Да ви светнем ли – само на един единствен. От общо 6-7.

Устатата иначе къдрокоска обърка дори държавите, които са създали Европейския съюз. Да не говорим за следващите иначе супер елементарни питания за човек, който е учил по специалността.

Всеки грешен отговор на Нордел предизвикваше бурен смях у съквартирантите. А Коцето само се пляскаше по челото и се радваше, че не й се е вързал на акъла да го прави евродепутат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар