Мара се фука с лимузина от женения си любовник Ангел Свинаря! (Скандални подробности)

Мара се фука с лимузина от женения си любовник Ангел Свинаря! (Скандални подробности)
Гласувайте за статията

Мара отново пори родните пътища с тузарско возило.

След като се орева пред цяла България, че е останала с 10 лева в джоба, когато Гущеров я е изхвърлил, Мара днес отново демонстрира доста висок стандарт на живот. Вярно, че изкарва доста от участия. Но пък и разходите й никак не са малки. И както Християн я беше оставил и без кола, така сега тя се фука с поредния скъп Мерцедес, узна kliuki.bg.

Мара получи удар под кръста

Мара получи удар под кръста

От известно време Мара се фука с почти чисто нов бял джип на немската марка. Той е решен в скъпия цвят и притежава всевъзможни екстри. А певицата сякаш май най-обича да го ползва за селфита в различни пози! Сега вече има и с какво да кара и взима щерка си от елитното школо, в което учи. Но, оказва се, една дребна подробност е помрачила щастието на Мария.

Докато бе госпожа Гущерова, тя се подвизаваше все с колите на милионерската фамилия и „служебни“ шофьори. Но след раздялата с Християн не й остана возило на четири колела, с което да се придвижва. Изпаднала в затруднение и с невъзможност да си купи сама кола, Мара потърсила „съдействие“ от своя тогавашен просто любовник Ангел Свинаря.

По онова време двамата имали чисто интимна връзка.

А бизнесменът решил да си осигури комфорта певицата винаги да му е на разположение, връзвайки я с един джип. него той закупил чрез една от фирмите си на лизинг и го дал на известната си любовница за ползване без краен срок, пише „Телеграф“.

Минало се известно време, обаче, и хитрата Мара решила да се презастрахова да не би случайно пак да остане пешачка. Тя поискала от Свинаря да прехвърли колата на нейно име. Той се съгласил, но това нямало как да стане без знанието на съпругата му, която е и негов съдружник.

Така певицата се оказала с пръст в уста и отново в ролята на втора цигурка. Тази ситуация никак не се понравила на Мара и тя вдигнала скандал на Ангел, че й е писнало да се крият и да бъде негова любовница. Той пък нямал никакво намерение да се развежда. В момента двамата не са в много цветущи отношения, а времето ще покаже как ще го бъде за напред…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мара се фука с лимузина от женения си любовник Ангел Свинаря! (Скандални подробности)”

  1. ani

    Ное. 28. 2017

    tq otvara4kata vse s 4ujdoto se fuka!

Добавете коментар