Сринаха я: Посочиха вратата на Сузанита в „Гласът на България“! (още подробности)

Сринаха я: Посочиха вратата на Сузанита в „Гласът на България“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Сузанита е била отсвирена от кастинга за „Гласът на България“!

Наперената щерка на Орхан Мурад – Сузанита блесна за един ден, но много бързо залезе. След скандалното й видео „Луцифер и Буда“, а после и парчето с Андреа „Строго забранено“, малката лолитка нещо зачезна от публичното пространство.

Сузанита

Сузанита получи жестока плесница от „Гласът на България“

Което й даде да разбере, че само с чупки в ханша и среден пръст не става. Трябва да имаш и малко талант поне. За ужас на Сузи Мурад наскоро и журито в предстоящия формат „Гласът на България“ й ударило яка балтия.

Сузанита разбрала, че има правото да се кандидатира за музикалното шоу след като има навършени 14 години. Речено-сторено. Тя си вирнала носа и побързала да заяви участието си. Надявайки се, че като разберат коя е, организаторите не само ще я включат, ами и направо на върха ще я изстрелят.

Е да, ама не. Ден по-късно малката принцеса научила, че не й е дадено правото да се бори за голямата сцена. Това разкриха близки до нея източници, пише вестник „Шоу“.

„Сузанита трябва да порасне още много и не само на възраст, а и на акъл. За да разбере, че певица и то голяма певица се става предимно с гласови данни. Всяка втора може да си вдигне пръстчето и да си заклати ханша. Ще изгрее за два-три дни и дотам. Жалко, защото баща й има наистина дарба на творец, пък не я е научил на тези неща“, коментират потребители по форумите.

Тепърва ще видим какво ще предприеме Сузито догодина и дали няма да се цани при самата Саня Армутлиева в Х Фактор за бляскаво бъдеще на голяма звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар