Доживяхме: „Красивата“ Катрин Вачева оплю зверски „най-красивата“ Тамара Георгиева! (ето какво заяви за Мис България 2017)

Доживяхме: „Красивата“ Катрин Вачева оплю зверски „най-красивата“ Тамара Георгиева! (ето какво заяви за Мис България 2017)
Гласувайте за статията

Катрин Вачева добре нахрани Мис България 2017, все едно пък тя е първа прелест!

Моделката Катрин Вачева никога не се е славела като първа хубавица на държавата. Когато беше във Вип Брадър дори зрителите се скъсваха да я плюят по форумите. Сега обаче дойде нейният ред да нахрани Мис България 2017 Тамара Георгиева.

Мис България 2017

Катрин Вачева подобаващо оплю Мис България 2017, но коя от двете е по-хубава

„Когато ти слагат короната „Мис България“ никак не върви да нямаш огледало, да не погледнеш и коригираш недостатъците си преди един толкова сериозен конкурс.

Ирина Папазова се опитва да я оправдае с лоша снимка, но това е комично и несериозно, все пак никой не се уповава като мнение само на въпросната снимка“, заяви в интервю пред столичен вестник Катрин Вачева. Очевидно тя също не одобрява избора на най-красива българка и го заяви директно.

„Това момиче Тамара стои като мумия. Съжалявам, че го казвам, но в нея няма никаква емоция, никакво излъчване. Къде е живецът, блясъкът, радостта, ако щеш, в това лице, след като е новата „Мис България“?!

Освен това се вижда с просто око, че има филъри или ботокс в лицето. Няма естествена гримаса, едва се усмихва, едно такова изкуствено. Бумът, който сега се случва около Тамара, преди години се случи и около името на Антония Петрова.

Остави го даже кривия нос – пластични хирурзи колкото искаш. Но тя не ме грабва като личност“, завършва Вачева. За което обаче моментално беше подхваната във форумите. От потребители, които са категорични, че в случая Хърбел се е присмял на Щърбел. А вие как мислите?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар