Чудовищно: Дебора е направила опит за самоубийство! (ужасяващи подробности)

Чудовищно: Дебора е направила опит за самоубийство! (ужасяващи подробности)
Гласувайте за статията

Дебора има спешна нужда от помощ, иначе може да стане нещо кошмарно!

Поп фолк певицата Дебора преди дни напусна Къщата на Биг Брадър. Или по-скоро беше изгонена грубо от нея, заради цинизмите, които отправи към Големия брат. Всичко това обаче не бе следствие от гадния характер на момичето, а от проблемите му.

Дебора

Дебора е правила опит за самоубийство, смесила хапчета и алкохол

Още щом се прибра у дома си, Дебора беше зверски пребита от трима мъже, причакали я пред блока й. На следващия ден тя пристигна в студиото на Гала в окаян вид и цялата в синини и хематоми. Изпадна в истеричен пристъп пред коментатори и зрители, а всичко останаха потресени от видяното.

Днес пък нейна позната хвърли бомбата с признанието, че Дебора е направила опит за самоубийство като смесила алкохол и хапчета за успокоение. Това, за късмет, не е станало сега, а преди няколко години.

Близката й обаче е силно притеснена и се опасява, че ако тя не получи адекватна и навременна помощ, може да извърши нещо подобно отново. И този път резултатът да е зловещ.

Преди близо година и половина Дебора е лежала в клиника за психично болни. Тогава тя се е опитвала да се справи с поредния си приятел насилник, който я тормозел. Започнала в отчаянието си да пие страшно много алкохол. А впоследствие гълтала и успокоителни, които едва не я довършили.

Днес певицата отново признава, че е ужасена от посегателството над нея и се страхува, че бившото й гадже Сергей ще изпълни заканата си да я залее с киселина. Вярно или не, изпълнителката има нужда не от упреци и назидание, а от истинска подкрепа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар