Георги Христов направи на пух и прах менторите на Х Фактор! (виж какво написа в мрежата)

Георги Христов направи на пух и прах менторите на Х Фактор! (виж какво написа в мрежата)
Гласувайте за статията

Георги Христов направо смаза менторите на Х Фактор!

Тази година форматът Х Фактор се превърна в най-голямото разочарование за много от зрителите. Те не харесват нито качеството на продукцията, нито пък решенията, които взима така нареченото жури.

Х Фактор

Георги Христов е бесен, направо разби менторите на Х Фактор

Менторите обаче удариха дъното тази неделя, когато изгониха възможно най-талантливата участничка Вирджиния. За да оставят на сцената четирите момичета от Пловдив. Които да, пеят прилично, но в никакъв случай не можеха да се сравняват с класата и сценичното поведение на Вирджиния.

Стигна се дотам, че самият Георги Христов не издържа на простотията на менторите и изригна в социалната мрежа. А на кого повече да вярваме, ако не на велик изпълнител като него, доказал се като връх в цялата певческа гилдия през годините.

„Моите най-искрени съболезнования за журито на „Х Фактор”. Мега, уникална, супер, гига, ултра, разбиваща, изключителна, брилянтна, безумна самодейност! С отвързани коне. Поздравления”, написа в профила си в мрежата Георги Христов.

Моментално коментарът му беше харесан и коментиран от хиляди потребители, които се скъсаха да ругаят Саня Армутлиева. Припомняме, че тъкмо шефката на „Вирджиния рекърдс“ беше тази, която изгони Вирджиния от формата.

Саня дори не пожела да остави избора на зрителите, както са правили в много от случаите преди това. Когато на елиминации са били двама еднакво талантливи участници.

Като гледаме как с лека ръка бият шута на даровитите млади изпълнители, страх ни е да си помислим кого ли точно ще изберат за победител в Х Фактор. И ще ни го натрапят за новата супер звезда на България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар