Деси Банова се изцепи:Избирам мъжете по дупетата! (Виж къде обичала да го прави)

Деси Банова се изцепи:Избирам мъжете по дупетата! (Виж къде обичала да го прави)
Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плевнелиев са новата светска двойка

Деси Банова и президента Плевнелиев са като влюбени ученици. Поне що се отнася до президента.

Деси Банова

Дали Деси Банова е избрала и Плевнелиев по дупето?

Мнозина съчувстват на Росен Плевнелиев. Те подозират, че синоптичката се е „хванала за портфейла му”, въпреки че блондинката яростно отрича това да е така. Хората обаче ожалват бившия президент, че отново е с неподходящата жена.

Все пак аферите на Деси Банова говорят, ако не друго, че тя наистина си пада по паралии. Според слуховете палавницата е мачкала чаршафите с Митко Бербатов, Христо Стоичков, Крум Савов и други. Прави впечатление, че те са все заможни, като върха на върховете се пада на актуалното й, в момента, гадже.

Росен Плевнелиев е не само със завидно материално положение, но и като власт също е най-отгоре. Според мнозина Деси Банова не била толкова влюбена, колкото искала да си уреди положението.

Деси Банова умее добре да си прави сметката. А и е напълно наясно, че телевизията атакуват непрекъснато млади, красиви и дългокраки гаджета. Как да се съревновава с тях? Днес ще чете времето, утре вече няма да е на екран. И какво ще прави тогава? А и има дете, за което също трябва да се грижи и да мисли”,коментират я колегите й из кьошетата на медията.

Репортери от Пик изровиха пък нейно старо интервю. Годината е 2004 и то е правено за „Господари на ефира”.На блиц въпросите синоптичката отговаря, че избира мъжете по…дупетата.

И най-интересното место, където Деси Банова била правила секс било пет метра под водата. Интересно дали 53-годишният екс президент ще може да издържи на палавницата или ще го закъса….

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар