Анджелина Джоли: Брад Пит ме изнасили!

Анджелина Джоли: Брад Пит ме изнасили!
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли хвърли страшна бомба!

Красивата актриса Анджелина Джоли, която се разведе за трети път преди година, отново забърка бившия си съпруг в скандал. Тя взриви света с твърдението си, че Брад Пит я е изнасилил.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли е преживяла голям кошмар с Брад Пит

Случката се разиграла малко преди края на брака им. По онова време актьорът изобщо не изтрезнявал и веднъж се върнал пиян у дома. Поискал секс, който му бил отказан, след което си го взел сам.

„Той ме принуди да го направим, иначе заплашваше да ме пребие. Бях уплашена и се съгласих.“ – твърди Анджелина Джоли, цитирана от онлайн издания в Щатите.

Тя не е подала сигнал срещу него само заради децата си. Не искала да ги оставя без баща, за което днес съжалява.

„Ако знаех какъв баща ще се окаже, никога нямаше да го прикрия. Срам ме е, че съм го обичала някога.“ – признава Анджи.

Брад Пит бе упрекван от нея главно заради децата им. Тя твърдеше пред съда, че той е биел осиновените си синове Мадокс и Патс.

Действително по-големият е бил удрян от него и това е доказано. Случило се е по време на самолетен полет, когато тийнейджърът опитал да защити майка си.

Според слуховете, Брад Пит бил изряден родител, докато не започнал да се напива във всяка свободна минута. Тогава наяве излизала лошата му страна, която била много по-агресивна.

Двамата все пак се разбраха по основните въпроси и децата вече могат да стоят и при двамата. Разбира се, попечителството бе дадено на майката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар