Бомба! Луна палува с 90-годишен милионер (Скандални подробности за подвизите й)

Бомба! Луна палува с 90-годишен милионер (Скандални подробности за подвизите й)
Гласувайте за статията

Луна напълно си е заслужила прякора „дърто чукало“, който й лепна Динко.

Застаряващата ретро фолк звезда може да сложи в малкия си джоб по-младите си колежки по палави изпълнения. Всички си спомняме как изгря с откровено лесбо клип. А след като започна да се къпе в слава, Луна започна да трупа и по-специфични дивиденти от нея, узна kliuki.bg.

Луна е готова на всичко за пари

Луна е готова на всичко за пари

От години блондинката се слави като златотърсачка с проявен афинитет към доста по-възрастните господа. Явно за нея годините са доста относително понятие, защото и самата тя обича да скрива голяма част от своите. И тъй като вече определено не е първа младост, Луна си избира все мъже, които могат да са набори на нейните родители. Така в тяхната компания тя се чувства доста млада и жизнена.

Последното й завоевание на преклонна възраст е 88-годишен австралийски милионер. Именно с него тя е прекарала миналото лято. Двамата се познават от близо две десетилетия, но чак сега „искрата на любовта“ е пламнала помежду им. Повече от ясно е за все разумно мислещ човек, че Луна се надява платожеспособните господа да хвърлят топа по-скоро, но не и преди да са я посочили за наследник на час от състоянието им.

Именно такава съдба сполетяла бившия любовник на ретро фолк певицата,

който се споминал на същата възраст. Но от него тя не успяла да изкопчи нито стотинка, защото цялата му рода хвърлил върху нея обвинения за злощастната му съдба. Все пак, за спомен има лукс имот в столицата, обзаведен за стотици хиляди левове, пише retro.bg.

Милионерът от турски произход се споминал от инфаркт по време на предишното участие на Луна във ВИП Брадър. Според близките му, именно нейните изцепки и обясняването в любов на премиера буквално са разбили сърцето на видимо влюбеното старче.

Заради влечението си все към господа на преклонна възраст, изпълнителката на „Тук-там“ успя да се опази от скандали и интриги, замесващи я в любовни отношения с нейни колеги. Нейната дългогодишна връзка с вече покойния Мехмед бе факт за всички около нея, както и това, че той е женен с деца и внуци. Но явно това не е било проблем за певицата, особено на фона на неговите финансови възможности.

Именно на заможния турчин Луна дължи луксозния и разточителен начин на живот, с който е свикнала да парадира. И да, наистина тя не е свикнала да пипа каквото и да било в домакинството, защото винаги е разчитала на вярна прислужница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар