Бомба: Бременността на Светлана Василева взриви всички! (гаджето на Гущеров крие бебе в корема в Къщата)

Бомба: Бременността на Светлана Василева взриви всички! (гаджето на Гущеров крие бебе в корема в Къщата)
Гласувайте за статията

Светлана Василева влезе бременна в Биг Брадър!

В Къщата на Биг Брадър има още един съквартирант. Скрит от погледите на всички. И не заради тайна мисия на Големия брат, а защото се намира в… корема на Светлана Василева. Плеймейтката е бременна от Християн Гущеров, разкриха сензационно близки до двойката източници.

Светлана Василева

Светлана Василева е заченала от Християн Гущеров, твърдят източниците

Те разказаха, че само три дни, преди да прекрачи прага на палата в Нови хан, Светлана Василева усилено е търсела най-добрия тест за бременност в аптеките. Сдобила се с такъв и побързала да го направи, за да разбере новината.

Дали тя наистина е бременна, все още не се знае със сигурност. Но нейни познати твърдят, че дори и да е така, блондинката няма да обели и дума. Тя се зарекла, че ще издаде бременността си чак след четвъртия месец, заради страх от зли очи и помисли.

Припомняме, че Християн Гущеров отдавна иска да има свое дете. Той опита многократно да се сдобие с наследник от бившата си жена Мария, но тя не успя да сбъдне мечтата му.

Както знаем, Мария е имала трудности дори със зачеването на дъщеря си Марая от Митко Андонов. Затова и Гущеров остана с пръст в уста по време на двете им години брачен живот. Той се грижеше за Марая като за свое дете, но така и не успя да преодолее неудовлетвореността си от положението.

„Искам да родя не едно, а три деца на Хриси. Той е моят човек и много го обичам“, разкри пък преди време Светлана Василева. Остава да почакаме и да разберем дали щастливата вест вече не е факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар