Уникум! Луна печели Биг Брадър: Победата ми се полага, дойдох да си я взема! (шокиращи подробности)

Уникум! Луна печели Биг Брадър: Победата ми се полага, дойдох да си я взема! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Луна разкри истината за участието си в шоуто пред Мариела Нордел!

Чалгаджийката от зората на поп фолка Луна печели Биг Брадър 2017. Или поне така смята самата тя. Убедена, че предишния път е била жестоко измамена и прецакана от продуцентите на формата.

Луна е повече от категорична, че ще стане големият победител в Биг Брадър

Снощи видяхме как Луна разкри пред Мариела Нордел цялата истина за влизането си в Къщата на Нови хан. Тя е категорична, че не е вътре заради парите, защото отдавна си ги има. И дори в пъти повече, отколкото някога могат да й предложат от шоуто.

„Аз ще спечеля този път. Дойдох, за да си взема титлата и победата. Няма да позволя и този път да ме излъжат, както направиха във Вип Брадър преди време. Тогава аз им изнесох цялото предаване на гърба си. Направих им високите рейтинги и какво – предадоха ме. Е, този път няма да стане тая“, убедена е Луна.

Певицата успя да шашне с думите си дори своята така наречена приятелка в лицето на кулинарката Нордел. А зрителите моментално се запитаха дали пък няма някаква предварителна уговорка с екипа на шоуто, за да бъде толкова самоуверена и категорична.

Както знаем, ако зависи от вота на зрителите, то едва ли някой би пуснал СМС в подкрепа на изпълнителката на „Бягайте, крачета“. Повече от ясно е, че тя е една от най-недолюбваните от всички в Къщата.

Остава обаче въпросът дали наистина се е съгласила на участието си в името на това да спечели формата. Ако е така изобщо няма да се учудим, тъй като вече неведнъж сме ставали свидетели на това как големият победител в шоуто е доста далеч от този, когото подкрепя публиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар