Зверско унижение за Джино в Къщата: Бианкалана не иска да повярва какво чу за себе си! (виж тук)

Зверско унижение за Джино в Къщата: Бианкалана не иска да повярва какво чу за себе си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана беше всеобщият любимец във Вип Брадър преди години!

Всеобщ любимец и победител във Вип Брадър преди няколко години, днес Джино Бианкалана със сигурност съжалява, че е влязъл отново във формата. Това, че този път победата няма да бъде негова, е повече от ясно. По-лошото обаче е унижението, което търпи.

Джино

Джино Бианкалана беше наречен от Людмила жиголо, унижението му е голямо

Само преди дни Джино доказа на цяла България, че няма елементарни познания от училище, както и обща култура. Той дори не може да чете на български, което може да бъде донякъде оправдано с живота му в Америка.

Снощи обаче той бе тотално унижен от устатата Людмила Захажаева. Която го нарече поне десет пъти жиголо пред всички. Причината за острите й думи бе поведението на Джино Бианкалана и отношението му към Луна и Мариела Нордел.

Както знаем, той си умира да се прави на кавалер и затова наруши правилото на съквартирантите да игнорират двете дразнителки. Още сутринта Джинката припна при Луна и Нордел като им предложи палачинки.

Чула това, Захажаева изригна като вулкана в Бали. Тя нарече Бианкалана с какви ли не имена като предател, лъжец, слабохарактерен. А накрая го затапи и с факта, че навън говорят за него, че се препитава като жиголо.

Дори и това да не е вярно, слухът за него вече се разнесе навсякъде и със сигурност ще го преследва дълго време. Джино Бианкалана се опита да потуши гнева на Людмила като си замълчи, но май се очертава затишие пред буря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар