Шок: Косата на Гери-Никол побеля! (певицата няма и 20 години, а се сдоби с бели корени – виж тук)

Шок: Косата на Гери-Никол побеля! (певицата няма и 20 години, а се сдоби с бели корени – виж тук)
Гласувайте за статията

Гери-Никол започна да побелява едва на 19 години!

Принцесата на татко, богатото момиче, империята на Гери-Никол… Всичко това вече две години слушаме за прословутата варненка с яката дупара. Само че се оказа, че има неща, от които нито парите, нито тате, нито бате може да я спаси.

Гери-Никол

Корените на косата на Гери-Никол вече са бели, а мацката още няма и 20 годинки. Направо феномен

А именно от природата, която си иска своето. В случая с Гери-Никол обаче май го е поискала по-рано от обикновеното. И то доста. Феновете на певицата останаха в шок от новината, че любимката им е започнала да… побелява.

Да, корените на косата на Гери-Никол вече са осезаемо бели като това може да се дължи на няколко причини. Първата и най-логична от тях е постоянното третиране с бои, оцветители, преси, сешоари и екстеншъни.

Все пак тя започна едва на 17 години, когато още много от ученичките не са и чували за боя. Другата причина, разбира се, може да бъде и ген, наследен от някого в семейството.

Каквото и да е обяснението, по всичко личи, че оттук нататък Гери-Никол няма да се боядисва само за красота и мода, а и по необходимост. Пък знае ли човек – нищо чудно да успее да въведе белият цвят за много фешън. Както сестрите Кардашиян направиха преди време със сините коси.

Важното е едно – с бяла или сива коса, Герито-Никол знае накъде се е запътила. А и си има нещо, което мнозина други нямат. Е, как не се сещате – яката дупара, разбира се.

Макар че като гледаме какъв завиден апетит й се е отворил напоследък, трябва доста да внимава. За да не превърне яката в огромната дупара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар