Дебора не е на себе си след побоя, прибегна до…

Дебора не е на себе си след побоя, прибегна до…
Гласувайте за статията

Фолк певицата Дебора е предприела крайни мерки след като за пореден път стана жертва на насилие.

Вечерта след като напусна принудително Биг Брадър, Дебора бе причакана от трима непознати мъже пред дома си. На следващата сутрин тя показа нагледно какво са й причинили в национален ефир. Певицата сподели и притесненията си, че може отново да стане жертва на крими деяние и този път последствията да са още по-брутални, научи kliuki.bg.

Дебора не може да се отърси от страховете си

Дебора не може да се отърси от страховете си

Както много други жени в нейното положение, Дебора няма намерение да разчита на властите, за да я предпазят. Тя вече е взела сигурността си в свои ръце и си е наела охрана. За нея е доста странно и непривично да се движи с „опашка“, но щом ситуацията го налага…

Въпреки че двамата яки мъжаги следват неотлъчно по петите поп-фолк певицата, нейната психика вече е толкова разклатена, че и те не я карат да се чувства сигурна и спокойна. Тя отново има усещането, че постоянно някой я следи и иска да й навреди, Така на охранителите се налага и доста често да я свестяват сред поредната паник атака.

За да се откъсне от заобикалящата я среди и да смени начина си на живот, Дебора е взела решението да известно време да се премести в Германия. Там тя има близки приятели. Те ще я приютят и ще се опитат да я вкарат в правия път. Певицата замина преди няколко дни и ще остане до началото на декември, пише pik.bg.

След това ще се върне в България, защото има уговорени участия по банкети и други празненства. Именно това е най-голямото притеснение на Дебора – да не би някой да я нападне в цялата гъчканица по кръчми и дискотеки. Със сигурност гардовете й ще бъдат неотлъчно до нея на всяко участие.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар