Надето в ступор: Виж какво се случи между Коцето и Зорница Линдарева в Къщата! (шокиращи подробности)

Надето в ступор: Виж какво се случи между Коцето и Зорница Линдарева в Къщата! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Коцето е на път тотално да навреди не само на брака, но и на името си!

Чаровникът Коцето от години се бори с етикетите сваляч, женкар, коцкар и други. Които съвсем заслужено му бяха лепнати от феновете още по време на връзката му с Райна. През петте години заедно, Константин се скъса да й изневерява.

Коцето

Коцето ще нагази в опасни води със Зорница Линдарева

Сложи и рога дори с Надето, която след това направи своя съпруга. Откакто е баща на две деца, Коцето не спираше да се кълне, че се е променил и е верен на жена си. Въпреки множеството снимкови доказателства за това какви ги върши в дискотеката си и по клубовете.

Е, днес вече маските падат и Констатин ще бъде на път да унищожи завинаги брака си. Както и малкото добро име, което му е останало. Защото певецът избра да се загледа не по коя да е, а по мъжемелачката Зорница Линдарева.

Да, с очите си ще видим искрите между тях довечера. Както и думите на Светлана Василева, която насърчава Зори: „Харесва те, личи му. От няколко дни го гледам как върви след тебе и те следва по петите. Знаем ги ние тези неща“, смее се новата на Гущеров.

А бившата на Тачо доволно пърха с мигли и признава, че изпитва особени симпатии към Константин. „Ама много е готин, какво?! И има страхотен задник“, облизва се Зорница Линдарева.

Какво още ще има да се случи в Къщата, предстои да разберем, а и сме само в началото на една скандална афера. Сигурно е обаче едно – надали съпругата на Коцето ще може да изгледа спокойно епизодите на формата. Този път Надето има правото да бъде бясна и то повече от очакваното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Надето в ступор: Виж какво се случи между Коцето и Зорница Линдарева в Къщата! (шокиращи подробности)”

  1. С

    Ное. 29. 2017

    Със сигурност най-големият виновник са алкохолът и липсата ня секс. Зорница е егати и грозилата, тъкмо се дивях как е погрозняла и само плюска… Когато Коцето изтрезнее, ще се опули от ужас с каква скочибра е унизил хубавата си жена.

Добавете коментар