Сватбени камбани: Анелия застава до олтара, но не иска повече деца! (Виж кой топ дипломат заби)

0

Анелия изненадващо застава до олтара

Анелия най-после ще сбъдне мерака си. След серия неудачи в личен план една от хитовите пайнерки скоро ще се види в бяло. Красивата изпълнителка ще мине под вечнило с топ богаташ.

Анелия
Анелия става булка?

Анелия не успяваше да открия истинския човек за себе си, вечно удряше на камък. Но сега и тя се носи на крилете на любовта. И причината за това е топ турски дипломат. Според мълвата не е ясно къде точно ще се състои венчавката.

Преди няколко дни Анелия пусна прелюбопитна снимка на личната си страница . На нея тя е щастливо усмихната, защото е хванала букета на сватбата.

Според народната поверие, който хване букета на сватбеното тържество, ще е следващия, който ще мине под венчило.И определено това ще е пайнерката.

Анелия не обича да разкрива подробности за личния си живот. Изпълнителката отдавна пази зорко личното си пространство. Затова не издава самоличността на бъдещия си съпруг.

За него се знае само, че е турски дипломат. Влюбените се запознали на нейно участие в Бургас. Двамата са интимни от години, но успели да съхрянат любовта си далеч от любопитнипогледи.

А и заради дипломатическия статут на новия й избраник, срещите им преминавали при пълна дискрентност. Гласовитката от Стара Загора много пъти е казвала, че мъжете се страхуват от нея , защото е самостоятелна, властна и обича да се налага. Определено човекът до нея я е кротнал, но вероятно с много нежност и чувство за хумор.

Защото фолкаджийката винаги е твърдяла, че няма да стане булка втори път.

Поп фолк дивата е категорична в едно. И то е, че повече няма да става майка.

Анелия винаги е казвала и подчертавала, че Ивон е единственото дете за нея. Дали обаче бъдещия й съпруг ще е съгласен с това, което певицата е обещала пред себе си?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.