Коцето заби всички в земята: Вдига палат за чудо и приказ до този на премиера! (Виж колко брои за него)

Коцето заби всички в земята: Вдига палат за чудо и приказ до този на премиера! (Виж колко брои за него)
Гласувайте за статията

Коцето сложи всички в малкия си джоб

Коцето вдига палат за чудо и приказ. Новата придобивка е в тузарския квартал „Банкя”, в близост до дома на министър-председателя Бойко Борисов. Чалга любимецът здраво се е заел с амбициозния проект и той вече е факт.

Коцето

Коцето строи палат за чудо и приказ

След като стана собственик на чалготека в Студентския град, бизнесът на чаровника потръгна нагоре. Както и кариерата му. Певецът е вложил голяма част от спестяванията си в това бизнес начинание, за което той не говореше доскоро. Но мега палатът вече е факт и текат последните довършителни дейности.

Като баща на две деца и хитов изпълнител, Константин е решил да подари на семейството си стабилен дом-крепост. Като начало той е подбрал доста апетитен имот, вероятно с определена цел, до този на премиера. Припомняме, че в стария си дом Константин беше многократно обиран и затова решил предварително да се застрахова.

Според клюката парцелът е дарен на певеца от неговата баба, която имала още няколко апетитни имоти в столицата. Палатът на поп фолк изпълнителя се намира в близост до гора и така децата му ще растат на воля, дишайки чист въздух от разположената в близост планина, била идеята му.

Жителите на квартала се шегуват, че в курортното градче се строи нов санаториум. Защото къщата на Коцето е на три етажа, с големината на прогимназия и в нея изпълнителя е вложил досега колосалната сума от един и половина милион лева.Специално избран архитект и дизайнер сътворили архитектурното чудо, като преди това взели под внимание и желанието на стопаните.

Домът разполага с огромна кухня, обзаведена с уреди последен писък на модата, кинозала и джакузи.На първият етаж ще живеят Коцето и неговата съпруга Надя, а останалите двата етажа ще са за порасналите им деца.

Къщата разполага с огромен двор, оборудвана с висока ограда и охранителна техника. За луксозната обител ще се грижи кохорта от домашни помощници и обслужващ персонал, за да има семейството време за релакс.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Коцето заби всички в земята: Вдига палат за чудо и приказ до този на премиера! (Виж колко брои за него)”

  1. draskachi tupi

    Ное. 30. 2017

    vie ste mega prosti, be 😀 ot koga boqna stana kurortno gradche, i ot koga boiko ima palat tam :D:D:D , da ne govorim che nqma nishto obshto s boqna…
    sluchaino da nqmahte predvid bankq?

Добавете коментар