Полудя ли: Зорница Линдарева преследва Коцето като хиена! (пет пари не дава за жена му и децата – виж тук)

Полудя ли: Зорница Линдарева преследва Коцето като хиена! (пет пари не дава за жена му и децата – виж тук)
Гласувайте за статията

Зорница Линдарева отново се нахвърли на женен мъж, Коцето се видя в чудо!

Бившата любовница на Тачо – Зорница Линдарева явно не си е взела поука от скандала с Жени Калканджиева. Тя продължава да дебне женени мъже като този път взе на мушка Коцето. От дни хубавицата не спира да го преследва като хиена и пет пари не дава за съпругата му Надя и двете им деца.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева яко се е заела да опука Коцето

„Ох, много го харесвам. Но чувствам, че и той ме харесва. Знам го. Виж как ме гледа постоянно и все ми подхвърля разни неща. Сваля си ме. Дори ме е страх да погледна към него вече, защото знам, че ще срещна погледа му“, радваше се Зорница Линдарева и каканижеше пред Светлана Василева и Людмила Захажаева.

А рускинята заяви, че е дотолкова убедена, че искрата между двамата е взаимна, че дори запя. Ти да видиш!… Коцето обаче в момента играе двойна игра. Това забелязаха и съквартиранти, и зрители.

Певецът хем обясни пред Динко Вълев, че не иска да наранява семейството си, което го гледа, хем си позволява волности със Зори. „Леле, каква шия имаш само! Какви рамене и какво тяло. Малииии,… спри се, че не издържам. Мъж съм все пак“, на няколко пъти й подхвърляше Константин.

За разлика от останалите мъже в Къщата, които се държат съвсем приятелски с Линдарева, Коцето не спря да „мята белтъци“ и да го играе флиртаджия. Друг е въпросът докъде ще стигне пред камерите и докъде ще я докара извън предаването.

Защото според досетливата и прозорлива Захажаева, тази тръпка ще има своя апогей, но чак след края на Биг Брадър. Дано Надето не е чула думите й, че сън няма да я хване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар