Скандал! Тамара Георгиева флиртува публично с друг (Ще я натири ли свекървата?)

Скандал! Тамара Георгиева флиртува публично с друг (Ще я натири ли свекървата?)
Гласувайте за статията

Новата Мис България Тамара Георгиева успя да се забърка в пореден скандал.

Този път около Тамара Георгиева не се разшумя заради нейните спорни качества да притежава короната, а в интригата е забъркан и мъж. Както и сама тя многократно подчерта, има връзка с милионерския наследник Стивън Роуз. Той е син на влиятелната бизнес дама Катя Роуз, за която се заговори, че е купила титлата на снаха си, узна kliuki.bg.

Тамара Георгиева доста си повярва

Тамара Георгиева доста си повярва

Да, обаче, славата явно сериозно е завъртяла главата на Тамара Георгиева и тя е започнала да си позволява своеволия. Преди дни тя бе сред гостите на финала на конкурса „Мис Плеймейт“. Опитвайки се да се скрие от камери и любопитни погледи, миската се оказа в доста интимна обстановка с непознат господин, който със сигурност не е приятелят й.

Младежът видимо останал доста очарован от възможността да бъде толкова близък с актуалната Мис България. Затова започнал всячески да се опитва да й привлече вниманието й да я разсмее. Тамара Георгиева пък в един момент поддала на напористата атака и двамата прекарали вечерта в задушевни разговори и закачки.

А това, очаквано, не остана незабелязано от околните. Всички започнали да шушукат какви ги върши миската, но тя явно не се е смутила. Дори обърнала няколко чаши шампанско, което я накарало да се отпусне още повече. А уж невинните й жестове да си играе с косата ся ясен знак, че също е била на вълна флирт, пише bgdnes.bg.

Тамара Георгиева видимо се наслаждаваше на мъжката компания до себе си. А когато господинът на няколко пъти я остави сама, тя веднага заравяше поглед в телефона си. След връщането му, усмивката отново изгряваше на лицето й. тепърва ще става ясно кой е този мъж. Все пак, двамата си тръгнаха отделно от събитието, но отношенията им породиха доста въпроси!

Миската с гаджето си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар