Удари кьоравото! Мая Илиева върти любов с млад руски милионер (Подробности)

Удари кьоравото! Мая Илиева върти любов с млад руски милионер (Подробности)
Гласувайте за статията

Фаталната Мая Илиева отново е на крилете на любовта.

Вдовицата на Главния Мая Илиева най-сетне успя да преживее Ники Шванца, който я заряза и се омъжи за по-млада красавица. Наследницата на ВИС е оплела в мрежите си мастит бизнесмен от руски произход, който въобще не й отстъпва по милиони в банковата сметка, научи kliuki.bg.

Мая Илиева отново трудно се задържа в България

Мая Илиева отново трудно се задържа в България

Според слухове в светските и ъндърграунд среди, фаталната красавица върти любов с руския милионер с прякор Серьожа от няколко месеца. Той от години се подвизава в България и върти далавери с множество имоти, които притежава по родното Черноморие. Именно през лятото и по морето двамата са се запознали и залюбили.

А от тогава предпочитат да обикалят Европа по романтични екскурзии и „бизнес пътувания“, за дa не се набиват очи с чувствата си. Любопитна подробност е, че новият любовник на Мая Илиева е с близо десет години по-млад от нея. Пък и с неговото богатство, Серьожа си е доста апетитна хапка!

Руснакът е наследник на влиятелен руски генерал и притежава не само милиони, но и голямо влияние в родината си. Още баща му проявява хитрост да инвестира в България и след години синът му наследява неговия бизнес. Освен у нас, Серьожа притежава и луксозни имоти в Италия и Гърция.

Близки на актуалната двойка споделят, че всяка седмица поне по 3-4 дни са зад граница. А дестинациите са от тузарски по-тузарски. С теhните неограничени финансови възможности обикалят по Френската Ривиера, Милано, Рим, Миконос и където душа им поиска, пише hotarena.net.

 

Разбира се, Мая Илиева трудно би се впeчатлила само от финансовите възможности на своя по-млад любовник. Все пак, самата тя прибра около 100 милиона лева само от разпродаването на имотит на покойния Жоро Илиева. А дали Серьожа има колкото нея, това в случая няма особено значение…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар