Не остана чужда на флирта му: Ето как реагира Надя на Коцето след случилото се със Зорница Линдарева!

0

Надя на Коцето се надсмива над Зорница Линдарева!

Жената на Константин има повод за ревност, но тя е сигурна в своя съпруг. Надя на Коцето продължава да му гласува доверие, въпреки че и той отвърна леко на флирта на Зорница Линдарева.

Надя на Коцето
Надя на Коцето вярва на мъжа си

Надежда е споделила със свои приятелки, че съжалява опитите на Зори да се домогне до мъжа й. Тя ги намирала за абсолютно жалки и дори нескопосани.

Самият Константин сподели пред Динко, че никога не би се изкушил, защото е търсил цели 35 г. жена си и няма да оплеска нещата толкова лесно.

Зорница Линдарева обаче продължава да се надява. Както знаем, тя си пада по женени мъже.

Манекенката стана известна с авантюрата си именно с женен мъж. Това беше Стефан Манов, който още е в брак с Евгения Калканджиева.

Тогава Зори не съумя да разбие напълно връзката им и двамата все още са заедно. Това обаче нанесе страшен удар по отношенията им.

Сега с Константин е много малко вероятно да се повтори тази история. Певецът изглежда много по-отдаден на връзката си, отколкото беше Тачо.

Надя на Коцето пък е доста по-толерантна жена от Жени Калканджиева. Тя се слави като жена, угаждаща всичко на мъжа си.

Сигурно затова му позволява да пие толкова много. Изпълнителят на „Черна роза“ не изтрезнява в Big Brother: Most Wanted, което не прави никак добро впечатление.

Пиян или не, Зорница го желае. Тя му го показа всячески и не се знае дали Коцето ще издържи на флирта. Жена му вярва в него, но дали има право?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.