Не остана чужда на флирта му: Ето как реагира Надя на Коцето след случилото се със Зорница Линдарева!

Не остана чужда на флирта му: Ето как реагира Надя на Коцето след случилото се със Зорница Линдарева!
Гласувайте за статията

Надя на Коцето се надсмива над Зорница Линдарева!

Жената на Константин има повод за ревност, но тя е сигурна в своя съпруг. Надя на Коцето продължава да му гласува доверие, въпреки че и той отвърна леко на флирта на Зорница Линдарева.

Надя на Коцето

Надя на Коцето вярва на мъжа си

Надежда е споделила със свои приятелки, че съжалява опитите на Зори да се домогне до мъжа й. Тя ги намирала за абсолютно жалки и дори нескопосани.

Самият Константин сподели пред Динко, че никога не би се изкушил, защото е търсил цели 35 г. жена си и няма да оплеска нещата толкова лесно.

Зорница Линдарева обаче продължава да се надява. Както знаем, тя си пада по женени мъже.

Манекенката стана известна с авантюрата си именно с женен мъж. Това беше Стефан Манов, който още е в брак с Евгения Калканджиева.

Тогава Зори не съумя да разбие напълно връзката им и двамата все още са заедно. Това обаче нанесе страшен удар по отношенията им.

Сега с Константин е много малко вероятно да се повтори тази история. Певецът изглежда много по-отдаден на връзката си, отколкото беше Тачо.

Надя на Коцето пък е доста по-толерантна жена от Жени Калканджиева. Тя се слави като жена, угаждаща всичко на мъжа си.

Сигурно затова му позволява да пие толкова много. Изпълнителят на „Черна роза“ не изтрезнява в Big Brother: Most Wanted, което не прави никак добро впечатление.

Пиян или не, Зорница го желае. Тя му го показа всячески и не се знае дали Коцето ще издържи на флирта. Жена му вярва в него, но дали има право?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар