Изплува истината за голямата драма на Вирджиния от „Х Фактор“!

Изплува истината за голямата драма на Вирджиния от „Х Фактор“!
Гласувайте за статията

Вирджиния от „Х Фактор“ преживя истински ад по време на шоуто!

Красавицата Вирджиния от „Х Фактор“ преживя нещо ужасно по време на предаването. Тя бе изоставена от любовта на своя живот, припомня Kliuki.bg.

Вирджиния от Х Фактор

Вирджиния от „Х Фактор“ пожертва любовта заради успеха

Оказва се, че раздялата им е продиктувана именно от шоуто. Възлюбеният й не издържал на цялата тази слава, която изведнъж заляла певицата.

Той искал връзката им да не бъде публична, което няма как да стане, ако Джини е звезда. Затова през цялото време стискал тайно палци да не потръгне кариерата й.

Когато обаче видял как гаджето му се справя в „Х Фактор“ и как преминава кръг след кръг, той осъзнал, че тя вече е звезда. Тогава започнал да я кара да остави шоуто и да се връща в Норвегия.

Вирджиния Събева обаче нямала никакво намерение да слиза от сцената. Тя го помолила да изчака да приключи музикалният формат, но той не издържал.

Аргументите му били, че не я е виждал от лятото и не може повече така. Тя се върна в България специално за шоуто и това, че пожъна успех в него, доказа на всички, че има потенциал да бъде голяма звезда.

Саня Армутлиева на няколко пъти каза, че у Джини дреме страхотен артист. Тя показа това на сцената, а оттук нататък ще продължи и в самостоятелен вариант.

Певицата беше с приятеля си цели 5 години. Сподели в ефир, че вече си е представяла, че се омъжва за него и двамата имат деца.

Уви, това няма да стане, но пък след като вече е известна, може бързо да си намери нов любим. Дано наистина се случи така!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар