Бомба: Виж чия мутренска любовница се оказа Мариела Нордел! (Подробности)

Бомба: Виж чия мутренска любовница се оказа Мариела Нордел! (Подробности)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел е една от най-мразените съквартиранти в Биг Брадър

Мариела Нордел е наричана с какви ли не обидни квалификации в Къщата. Дебела, грозна, проста, луда и какво ли още не. Най-злъчна към нея е Людмила Захажаева. И то защото е дружка с другата аутсайдерка от Къщата, ексцентричната Луна.

Мариела Нордел

Мариела Нордел въртяла любов с мутра

Оказа се, че „лудата” Мариела Нордел крие доста пикантна история от миналото си. Защото готвачката, която не спира да плете интриги в Къщата е имала изпепеляваща любов.

И то с човек от подземния свят. Това бил олимпийския шампион по борба Атанас Комшев. През далечната 1988 година той печели златото на игрите в Сеул.

Години по-късно, през 1994 година, олимпиеца е разстрелян показно. В колата си, когато пътувал от София за Варна. Мариела Нордел преживяла тежко загубата и едва се съвзела от шока.

По времето на мутренските времена и силовите групировки Мариела се познавала и с Жоро Илиев. Тя нямала интимно преживяване с Главния, но той и хората му я харесвали заради голямата уста, купонджийския нрав и силния й характер.

Тогава Мариела Нордел обитавала апартамент от двеста квадрата в сърцето на столицата, който бил обзаведен с предмети, малко познати на българската общественост по онова време. И вдигала невероятни купони.

Готвачката била луда по хеви метъла и знаела наизуст всички песни на Милена.Пък и била коренно различна по външен вид, понеже тежала не повече от 45 килограма, стройна и красива.

Атанас Комшев бил огромната и изпепеляваща любов на готвачката. Той бил нежен и внимателен с нея и я гледал като принцеса, твърдят близки до Нордел.Двамата дори замисляли да узаконят връзката и планирали къде да бъде сватбата им. Когато се случил онзи кошмар и ужас, който брадърката не може да забравии до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар