Цветелина Грахич призна болна ли е от анорексия! (Страда ли още по шоуто на Слави Трифонов)

Цветелина Грахич призна болна ли е от анорексия! (Страда ли още по шоуто на Слави Трифонов)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич най-после се взе в ръце

Цветелина Грахич се стопи като вейка, след като напусна шоуто на Слави Трифонов. Бившата вокалистка на Дългия вече живее много по-здравословно, след като се раздели с шефа си и Ку-ку бенд.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич се взе в ръце

Плъзнаха слухове, че Слави Трифонов е изгонил певицата си, защото била недисциплинирана, залитала по чашката и по вредните вещества. Освен това била непочтителна. А на концерта в зала „Арена Армеец” вместо три часа по-рано, дошла минути преди старта. Което накарало Слави да издивее и веднага да й посочи вратата.

Но Цветелина Грахич категорично отрече да са се карали с Трифонов. Според нейните думи те се разделили като най-добри приятели. Тя се отказала от шоуто, защото вече не издържала на темпа и напрежението, и искала да има по-спокоен живот с гаджето си.

Първоначално басненката отслабна драстично и дори мнозина заподозряха, че е пипнала модерната болест-анорексията. Тя стана суха и слаба като вейка и близките й също изпаднали в шок от състоянието й. Но сега певицата вече намери време за себе се, успокои се и повече се грижи за здравето си.

Цветелина Грахич все по-често посещава фитнес залата и дори се заела да направи мускули и да заздрави телосложението си.

„Признавам, че преди животът ми бе доста забързан. Нямах време за себе си, винаги тичах, динамиката на шоуто и напрежението ми идваха в повече. Нямах време за себе си. Определено шоуто не ми липсва.

Сега живея много по-спокойно, здравословен начин на живот, отделям повече време на себе си, на близките си, на любимия си човек. Ставам около 9 часа, като преди, в шоуто това бе напълно невъзможно.

Към колегите и шоуто изпитвам истински сантиментални чувства, но няма как да подържам по-близка връзка с тях. Все пак и те, и аз си имаме своите ангажименти”, е обяснението на Цветелина Грахич.

Цветелина Грахич отрече и другия слух, според който се вманиачила по фигурата си, престанала да се храни и затова отслабнала драстично.
Тя обясни, че нямала време да се храни заради пренатоварения си график в шоуто и допълнителните ангажименти. Затова се стопила, а не че била болна, каквато клюка се носеше в публичното пространство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар