Светлана Василева за голямата си драма: Изгубих бебе, а с това и мъжа си!

Светлана Василева за голямата си драма: Изгубих бебе, а с това и мъжа си!
Гласувайте за статията

Светлана Василева все още помни големия ужас, който я е връхлетял!

Плеймейтката Светлана Василева не може да забрави голямата драма, която я връхлетя преди година и половина. Тогава блондинката направи спонтанен аборт, което коства и тогавашната й връзка с бащата на бебето, припомня Kliuki.bg.

Светлана Василева

Светлана Василева е минала през голям ад, който е променил психиката й

В Big Brother: Most Wanted тя се върна към тази своя драма. За да подкрепи Зорница Линдарева, Светла й сподели за мъката си след тази случка.

„Аз съм минала през този период. Пробвала съм, не става, значи животът не иска. Имах същата случка като Зори, със спонтанен аборт и оттам се получи и раздялата с човека до мен.“ – сподели Светлана Василева в национален ефир.

Преди това Зорница сподели пред всички, че е била лишена от възможността да стане майка на близнаци. Това веднага е довело и до раздялата й с бащата на бебетата.

Според Зори, това винаги върви ръка за ръка в случая. Когато стане такава трагедия, винаги следва раздяла.

Това обаче донякъде показва, че мъжете до нея и Светла не са ги обичали истински. Явно са били с тях с цел някакво семейство да сформират и дотам.

В момента Светлана Василева е с Християн Гущеров. Макар да има един развод зад гърба си, бизнесменът все още няма деца.

Затова има всички шансове плеймейтката да стане първата жена, която да му роди бебе. Нещо, което един мъж не забравя до живот и много цени.

Двамата все още не правят опити за това, но след шоуто нищо чудно да започнат. Те са заедно от няколко месеца и вече греят от щастие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар