Сериозен удар по реномето на Мария: Вижте какво връхлетя певицата!

Сериозен удар по реномето на Мария: Вижте какво връхлетя певицата!
2 (40%) 1 vote

Мария прекали и си носи последствията!

Поп-фолк дивата Мария се е взела за такава звезда, че забрави за битовизмите, съпътстващи всеки човек. Певицата е затънала в един куп дългове, пише в. „Уикенд“.

Мария

Мария тъне в дългове

Мара Отварачката в момента живее в кв. „Лозенец“, където се подвизава на третия етаж на жилищна кооперация. Съседите й твърдят, че пощенската й кутия е задръстена от писма за неплатени задължения.

Мария даже не си проверявала пощата, тя нямала никакво намерение да погасява сметките си. Имала просрочени фактури от Енергото, ЧЕЗ, мобилни оператори и ВиК.

Има огромна вероятност фолк звездата да остане без ток всеки момент. Ако това се случи, дъщеря й и майка й ще зъзнат заедно с нея в студеното време.

Въпреки че прибра тлъст хонорар от „ВИП Брадър“, Мария все още имала сериозни финансови затруднения. Само училището на Марая й коствало по 45 хил. на година.

Певицата трудно се справяла със сметките, които продължавали да се трупат, дори с постоянните си участия по клубовете. Тя имала и доста заеми и кредити, които трябва да връща.

В същото време обаче Мара Отварачката не се отказвала от глезотийките си, свързани с външния й вид. Тя продължавала да дава купища пари по фризьори, гримьори и всякакви други места за разкрасяване.

Разбира се, това го изисква и кариерата й, защото певиците в „Пайнер“ са като частни лица. Всички разходи по клиповете са за тяхна сметка.

Положението на Мария стана най-тежко след развода с Християн Гущеров. Тя не успя да му отмъкне нищо и така остана да разчита само на собствените си доходи, а не е свикнала така.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Сериозен удар по реномето на Мария: Вижте какво връхлетя певицата!”

  1. 123

    Дек. 01. 2017

    Майка и за какъв чеп е там, не може ли да и каже ,че първо се погасяват дълговете ,след това текущите разходи и ако останат пари за глезотии тогава.Прости жени ,а любовника и дето много я обича защо не и помогне да стъпи на краката си.или всичко е кьор фишек…..

  2. ani

    Дек. 01. 2017

    kato si q znaqt kolko e komersialna,vsi4ki sa 4UK I BEG!

Добавете коментар