Джулиана Гани разплака съпруга си с това, което му съобщи!

Джулиана Гани разплака съпруга си с това, което му съобщи!
3 (60%) 2 votes

Джулиана Гани прави нещо страхотно за мъжа си, доказа, че го обича!

Любовта между Джулиана Гани и Станимир Ташев започва да прилича на тази от приказките. Двамата се обожават и умират един за друг.

Джулиана Гани и Станимир Ташев

Джулиана Гани и Станимир сияят от щастие

Поредното доказателство лъсна след разкритието, че ще се венчаят отново, този път през 2018 г., писа в. „Телеграф“. Намерението им е да направят пищно тържество, научи Kliuki.bg.

Идеята е на Джулиана Гани, но главната причина е заради родителите на фитнес инструктора. Те живеят в Англия и не са могли да присъстват на сватбата на сина си.

Джули предложила на Станимир да направят ново тържество, което да е специално за бъдещите й свекър и свекърва. Това трогнало мъжа й до сълзи.

Двамата се венчаха много набързо преди „ВИП Брадър“, за да може плеймейтката да влезе като омъжена жена в Къщата. Така Станимир елиминира всички бъдещи набези към нея вътре.

Именно заради бързия характер на сватбата, родителите на младоженеца не са успели да си направят плановете и да се върнат в България за венчавката. Сега обаче им е казано от рано и те ще присъстват със сигурност.

Очаква се новата сватба да бъде много по-зрелищна от предишната. На нея ще бъдат поканени поне 200 гости, сред които ще има много бивши брадъри, с които силиконката деля един покрив в продължение на два месеца.

Всичко ще бъде изпипано до последния детайл. От тортата до цветята, което е най-приятната част за всяка булка,

Най-вероятно повторната венчавка ще се състои през пролетта. Така младоженците ще имат достатъчно време да приготвят нещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар