Голямата любов на Константин е и неговата голяма болка! Певецът плакал цяла седмица след раздялата

Голямата любов на Константин е и неговата голяма болка! Певецът плакал цяла седмица след раздялата
4 (80%) 1 vote

Константин и до днес си спомня с прескърбие начина, по който се е разделил с ученическата си любов!

Въпреки че връзката му с Райна е най-известната, а е женен за Надя, Константин има друга голяма любов в живота. Тя е и неговата първа любов.

Константин

Константин е имал сърцераздирателна първа любов

Става въпрос за милионерската наследница Веселина Бориславова. Тя е дъщеря на заможната бизнесдама Цветелина Бориславова.

Веси и Коцето станали гаджета още по време на ученическите си години. Двамата се влюбили лудо и в един момент дори започнали да мислят за сватба.

Тогава обаче на хоризонта лъснало социалното им различие. Константин бил прекалено беден за Веселина. По онова време живеел в панелка в „Подуене“, докато тя се ширела в огромно жилище в тузарски квартал.

Когато ходели по кафета, той все изнемогвал и трудно можел да я почерпи, не и там, където отивали. А тя харесвала само баровски заведения, където цените са много високи.

Дрехите на двамата имали напълно различен статут. Веселина ходела облечена в чисто нови маркови полички и блузки, докато Коцето износвал маратонките и дънките на по-големия си брат.

Така един ден се стигнало до неизбежното. Девойката осъзнала, че това момче не е за нейния статус в обществото и го напуснала.

Константин, който тогава работел като лекоатлет, страдал толкова много, че цяла седмица не успял да спре да плаче. Заболяло го прекалено много, защото го напуснали не заради самия него, а заради странични фактори.

Малко след това Коцето започнал да се занимава с чалга музика. Тогава започнал да изкарва и солидни пари, но пак бил под нивото на Веселина и тя така и не се върнала при него.

Днес обаче той определено е по-щастлив от нея. Има съпруга и две деца, докато тя продължава да търси идеалния принц и затова няма поколение. Може би вече осъзнава грешката си с Коцето, но е твърде късно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голямата любов на Константин е и неговата голяма болка! Певецът плакал цяла седмица след раздялата”

  1. Чудесно

    Дек. 02. 2017

    Прекрасно е, че някой е напуснал и тоя катил, коцкар и пиянде. Едва ли причините са били само тези, които той изтъква. Плюс това, очевидно той самият постоянно се бута при заможни и изостави най-незаможната, като преди това и натресе десетки рога.

Добавете коментар