Само месец след сватбата: Алекс остави Даниел Петканов!

Само месец след сватбата: Алекс остави Даниел Петканов!
Гласувайте за статията

Даниел Петканов се скри, къде ли е?

Едва около месец измина от сватбата между Даниел Петканов и манекенката Алекс, а двамата вече не се появяват никъде заедно. Те не ходят под ръка на събития, което пробуди доста въпросителни дали все още са заедно.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Даниел Петканов и Алекс минават през първите си трудности в брака

За последно Александра Богданска бе забелязана на ревю на дизайнера Атанас Узунов. Много личности от света на модата присъстваха, някои от тях с половинките си, но Лудия репортер отсъстваше.

Най-вероятно журналистът не си пада по такъв вид забавления и предпочита да пийва с приятели някъде. Това е по-логичното обяснение.

Има слухове обаче, че отношенията между него и Алекс пак са се обтегнали и затова не ходели заедно по събития. След като заживели заедно, започнали да ги дразнят обикновените битовизми и скандалите им пак започнали.

Факт е, че и във „ВИП Брадър“ живееха заедно, но с още 15 човека. Така трудно се забелязваха навиците на всеки един от тях.

Освен това в Къщата им бе осигурен разкошен стандарт на живот. Там не се налагаше някой да чисти или готви насила.

В реалния живот е по-различно. Обикновено тази отговорност се стоварва върху жената, в случая върху Алекс.

Тя трябвало да върти домакинството, да чисти, да готви, да пере и всичко останало. За едно 23-годишно момиче това е прекалено.

Така романтиката в брака им умряла само за месец. Може би затова вече не ходят никъде заедно.

Даниел Петканов и Алекс и преди са живеели заедно няколко дни, но никога толкова дълго. Затова сега им идва малко сложно всичко в семейния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар