Скандалът се разраства! Дебора се закани на Луна: Ще те съсипя! (Вижте какво й готви след брадъра)

Скандалът се разраства! Дебора се закани на Луна: Ще те съсипя! (Вижте какво й готви след брадъра)
Гласувайте за статията

Дебора е решена да изпълни заканите, които отправи към Луна в Биг Брадър.

Изгонената безпрецедентно от Къщата фолк певица Дебора не може да преглътне унижението, на което сама се подложи. Известна по-скоро със скандали, отколкото в хитове, изпълнителката се показа в най-кофти светлината си. Злоупотребяваща с алкохол, арогантна и цинична, сега се чуди как да се измъкне от блатото, узна kliuki.bg.

Войната между Дебора и Луна тепърва започва!

Войната между Дебора и Луна тепърва започва!

Безспорно като най-голям враг на Дебора в Биг Брадър се прояви Луна. Застаряващата поп-фолк легенда многократно нарече по-младата си колежка „попаднала алкохоличка“. По едно време дори го правеше просто за да я дразни. А на изпълнителката на „Буба Лази“ само това й трябваше и се зараждаха един гръмки скандали.

Луна стигна и по-далеч с епитетите и обвиненията. Тя заяви, че заради такива като Дебора на техния бранш се носи лоша, „проститутска“ слава. Още я Къщата брюнетката се закани, че ще си търси правата в съда и взелата се за голяма работа ретро фолк звезда ще съжалява за голямата си уста, пише pik.bg.

Чалга звездата е решена да заведе дело за обида срещу Луна. Но със сигурност ще я изчака да излезе от Биг Брадър. А и иска малко да отлежи скандала, защото сега е много афектирана. Дебора е останала много засегната и от определението Мис Махмурлук. А най-болно в случая й е не за самата нея, а за близиките й, които страдат от казаните по неин адрес думи.

След напускането на Къщата, Дебора разясни на дълго и на широко, че е започнала да пие заради кошмарни паник атаки. Тя заяви, че не иска и не търси съжаление от никого. Но видимо с признанието си се опита да омекоти критиките по свой адрес и да покаже, че не е алкохоличка, а просто една изгубена душа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар