Даниел Петканов за ВИП Брадър: Да, с Алекс го направихме, и то не веднъж!

Даниел Петканов за ВИП Брадър: Да, с Алекс го направихме, и то не веднъж!
Гласувайте за статията

Даниел Петканов проговори откровено за престоя си в Къщата със своята вече законна съпруга.

Няма спор, че Алекс Богданска и Даниел Петканов се превърнаха в една от най-големите сензации в историята на Големия брат. Техният годеж и последвала сватбата вдигнаха до небето рейтинг на риалитито. И докато някои все още се съмняват, че всичко е по сценарий, Лудия репортер открехна завесата за една любопитна подробност, научи kliuki.bg.

Даниел Петканов не иска да крие чувствата си

Даниел Петканов не иска да крие чувствата си

Даниел Петканов потвърди, че сексът за него и Алекс в Къщата определено не е бил мираж. Нещо повече – двамата са консумирали любовта си повече от това, което видяхме – след годежа и на първата си брачна нощ. Според Дани, няма нищо по-естествено от това двама влюбени да правят секс. Особено ако са сгодени или омъжени.

Той пояснява, че двамата са консумирали емоцията помежду си, а не са се отдали на някакви животински инстинкти. А родителите им не са им чели конско именно за горещите сцени, защото са имали много по-важни въпроси за дискутирани. Даниел Петканов е отишъл първо при майка си и баща си, след като бе изгонен.

А те са му заявили с блага усмивка, че се радват за него. Е, със сигурност не им е станало приятно да го гледат по телевизията как прави секс, но то си е човещинка, нали?! Лудия репортер също така държи да подчертае, че нито постът му за Алекс преди година, нито тяхната риалити сватба са пиар трикове, пише blitz.bg.

След ВИП Брадър Даниел Петканов и Алекс трупат само позитиви от факта, че вече са семейство. Те получават покани за куп събития като водещи или гости. Но винаги в комплект!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар