Стивън Роуз с болна амбиция да спи с Мис България

Стивън Роуз с болна амбиция да спи с Мис България
Гласувайте за статията

Мис България е нещо като фетиш за Стивън Роуз!

Да бъде с Мис България е била голямата амбиция на Стивън Роуз. 21-годишният младеж е искал да сбъдне момчешката си мечта и затова накарал майка си да брои 25 бона за титлата на Тамара Георгиева.

Мис България и Роуз

Стивън Роуз постигна мечтата си да спи с Мис България

Именно това са слуховете – че Катя Роуз е купила короната от Ирина Папазова. Така синът й успя да осъществи голямото си желание.

Говори се, че Стивън имал нещо като фетиш на психологическа основа относно това да има в леглото си Мис България. Той от съвсем млад тийнейджър си фантазирал как си ляга с миска и най-накрая решил да осъществи тази фантазия.

Тамара Георгиева обаче не се оказа правилният избор, защото тя разрази огромен скандал със своята победа на конкурса. Мнозина я определят като грозна за победителка и дори искат да върне короната.

Стивън Роуз бил доста ядосан на хората и дори заплашвал да пребие всеки, който каже, че гаджето му е грозно. Той бил луд по Тамара и затова тези приказки по неин адрес много го наранявали.

Междувременно, Тамара Георгиева не само не се срамувала от титлата си, но и се възгордяла. Тя придобила още по-голямо самочувствие, защото всички приказват за нея.

Когато беше в „Шоуто на Слави“, тя се определи като най-известния човек в цяла България. Слави Трифонов дори тогава иронично й поиска автограф, но 24-годишната софиянка не разбра иронията.

Каквото и да се случи след тази титла, факт е, че тя няма да бъде върната. Стана ясно, че Ирина Папазова е загубила протоколите на журито и вече няма как да се докаже истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Стивън Роуз с болна амбиция да спи с Мис България”

  1. Жоро

    Дек. 04. 2017

    Да внимава да не ги губи пак, че и мъжът й беше ербап- ама го изядоха червеите скоропостижно, парцал такъв

Добавете коментар