Григор Димитров като клошар до Никол – СНИМКИ

0

Григор Димитров определено не се облича като за мъж на Никол Шерцингер! Двамата са много различни в това отношение и се вижда!

Тази двойка не спира да привлича внимание. Григор Димитров и Никол Шерцингер все още са лудо влюбени, но нещата при тях изглеждат повече от странно, забеляза Kliuki.bg.

Григор Димитров и Никол
Григор Димитров и Никол Шерцингер не спират с публичните си прояви

Гришо и певицата са били уловени как отиват на романтична вечеря в Лондон. Мулатката тъкмо е била приключила работа в „Х Фактор“, когато тенисистът решил да я изведе на ресторант.

Облеклото на двамата обаче се различава коренно. Докато Никол е стилна и направо официална, Григор Димитров е облечен като момче от улицата, което отива на обикновено парти.

Прави впечатление, че тенисистът даже не носи обувки, а маратонки от типа на гуменките. С такива децата играят по физическо възпитание в училище.

Голямата изненада обаче, която се отбелязва и от „Дейли мейл“, които разпространиха снимките, е странната качулка на Гришо. Тя определено не подхожда на мъж, отиващ на ресторант.

Още веднъж лъсва възрастовата разлика между него и Никол. Тя е облечена като зряла жена, каквато е, докато той е като хлапе, което просто отива да се забавлява.

Говори се, че скоро ще има сватба между тях. Григор обаче не изглежда като мъж, който е готов да бъде баща. А може би ще се оженят, но няма да имат веднага деца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.