Мария Илиева става държанка на Георги, с кариерата й в свършено?

Мария Илиева става държанка на Георги, с кариерата й в свършено?
3 (60%) 1 vote

Мария Илиева е готова на всичко за своя любим!

Певицата Мария Илиева се превръща в истинска държанка на Георги Михайлов и семейството му. Тя вече се е преместила в Белгия, където ще роди първото си дете.

Мария Илиева и Георги Михайлов

Мария Илиева и Жоро ще отглеждат детето си в Белгия

Според слуховете, поп дивата ще бъде издържана от фамилията на Жоро след раждането на бебето. Планира се тя да остане още дълго при тях и дори не се знае дали някога ще се върне да живее в България.

Георги и родителите му смятали, че детето трябва да израсне в чужбина, далеч от злобата в България. Те се били махнали от родината преди време именно заради това.

Бащата на Жоро е бивш футболист, но в момента върти бизнес заедно с майка му. Двамата изкарвали предостатъчно, за да могат да си позволят да издържат младото семейство, което ще сформира синът им.

Мария Илиева не изгаряла от желание, че ще трябва да напусне България, но правела всичко възможно да се хареса на бъдещите си свекър и свекърва. Те много трудно понесли, че Жоро е избрал толкова по-голяма от него жена и едва я приели в семейството си.

Певицата трябва да роди всеки момент. Тя съвсем наскоро закова 40 г. и чака до дни да прегърне своята първа рожба.

Двамата с Георги са на седмото небе. Той все още е студент, макар да е на 27 г., но това не променя факта, че е щастлив от това, че ще става баща.

По всяка вероятност Мария Илиева ще спре с участията и всичките си проекти за известно време. Има шанс обаче това време да е доста дълго и не се знае дали ще успее да се върне както подобава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар