Сериозен удар по Наталия Гуркова, мъжът й я разби!

Сериозен удар по Наталия Гуркова, мъжът й я разби!
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова не може да се опомни след това, което съпругът й й причини!

Известната миска Наталия Гуркова изживява тежки времена. Отношенията й с децата й са заложени на карта след последната развръзка около брака й.

Наталия Гуркова и Джордже Михалевич

Наталия Гуркова и Джордже Михалевич са в обтегнати отношения

Милионерът Джордже Михалевич вгорчи сериозно живота на Мис Бъглария 1998. Той й заявил в прав текст, че не може да вземе децата им в България, а те ще трябва да останат в ЮАР.

Наталия често се прибира сама у нас, за да се види с близки и приятели. Говори се, че тук слагала рога на мъжа си, но това не е доказано.

Факт е обаче, че бракът й не върви особено успешно. След един от поредните им скандали красавицата заплашила съпруга си с развод.

Той има милиони и тя ще може да му измъкне достатъчно пари, за да се осигури до живот. Диамантеният крал обаче не е никак глупав и затова ударил жена си там, където ще я заболи със сигурност.

Той я заплашил, че разведе ли се с него, може да остане без децата си. Щял да настоява за пълно попечителство и предвид финансовото му състояние, е много вероятно да спечели, пише в. „Таблоид“.

Единствено това спряло Наталия Гуркова от развод и в момента тя е с подвита опашка отново при него. Миската не може да стори нищо и трябва да стои с Джордже, докато той каже, защото иначе може да вгорчи живота й по най-жестокия начин.

Красавицата има две деца от милионера. Двамата живеят в ЮАР и Михалевич няма намерение да мърда от там, а тя явно ще трябва да се примири с това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар