Коледните подаръци – какво не харесват възрастните

Коледните подаръци – какво не харесват възрастните
Гласувайте за статията

Коледните подаръци – какво не харесват възрастните, да наближават светлите зимни и коледни дни, в които почиваме и си разменяме и подаръци.

Като цяло важен е самия жест да се сетиш за близък човек и да го зарадваш. Но все пак има и неща, които са желани и такива, които са все по-малко искани за подаръци, особено от нас порасналите вече хора.

Оказва се, че според анкета хората най-често се разочароват и остават малко изненадани от подарък лакомство – бонбони, шоколади и други сладкиши може би са изкушение за нас като деца, но като големи хора ние никак не очакваме точно това, подредят и в изданието за новини – „Ева“.

И все пак има и подаръци, с които ще зарадваме половинката, например дамите най-често приемат подаръци като бижута и часовници, а също се радват и на козметиката против стареене, показва анкета в няколко западни страни. Според сайтовете за замяна на подаръци дрехите, особено пуловери са най-често сменяните.

Мъжете пък одобряват вратовръзки и портфейли, както и козметика също. По-рядко съвпадат очакванията им с реалността по отношение на спортните облекла, които им се подаряват.

Ако пък имаме близка семейна двойка – нещо за дома също би било полезно, особено, ао познаваме потребностите и вкуса им.  

Наближават едни от най-чудесните празници – с много символика и очакване, желаем весело посрещане и много уют, където и да празнувате.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар