Шок: Дебора влиза в болница, закани се да съсипе Брадъра! (ето какво избълва срещу продуцентите)

Шок: Дебора влиза в болница, закани се да съсипе Брадъра! (ето какво избълва срещу продуцентите)
Гласувайте за статията

Дебора не е на себе си от яд и възмущение, ще съсипе Брадъра!

Поп фолк дивата Дебора, която не само беше изгонена от Биг Брадър, ами се срина тотално след униженията в шоуто, люто се закани. Изпълнителката разкри преди ден, че продуцентите на формата са се подиграли с нея по най-бруталния начин.

Дебора

Дебора се закани да съди Брадъра до дупка

Знаели са, че е зле, но въпреки това са се гаврили с нея и са я представяли във възможно най-лошата светлина в очите на зрителите. Затова и Дебора се закани, че ще им стъжни живота.

До броени дни тя ще трябва отново да влезе в болница, заради паник атаките, които се върнали с пълна сила, благодарение на шоуто. Ето какво написа и самата певица в социалната мрежа.

„Много скоро и Биг Брадър и всички ще разберете коя съм! Аз не се продавам за пари…, както повечето за хонорара! Имам достойнство, въпреки че ме изкарахте алкохоличка!

Аз имам паник атаки и в Брадъра се засилиха, и те знаеха, написах го в анкетата! Това предаване се подигра с мен, моето достойнство и чест! Аз не заслужавах това!

Но, нищо де, всеки си плаща за стореното! Утре влизам в болница, поради мъчителни паник атаки и нервен срив! Дано Биг Брадър спечели от това, да вкара някой при психолози и невролози!

Благодаря Биг или Миг си, но ми писна да правите хората на глупаци! Всеки има слаби страни, а вие се възползвате! Защо! Парата прави нещата! Точка!“, избълва бясната Дебора. Този път дори тези, които не я харесват особено, са сигурни, че не си прави шега.

Тепърва ще видим кой крив и кой прав, както и как ще се оправдаят от формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Дебора влиза в болница, закани се да съсипе Брадъра! (ето какво избълва срещу продуцентите)”

  1. Оля

    Дек. 04. 2017

    Просто тя взе твърде навътре и насериозно нещата. Не си даде сметка, че това е шоу, в което в мисиите и т.н. недостатъците се хиперболизират и нейното название “ мис Махмурлук“ беше главно за шоуто. Какво да каже оная с “ мама Измама“- да не би да е по-ласкаво определение. Даже е по- обидно, защото на всеки може да му се случи да се напие, а измамата е константна характеристика на характера.

Добавете коментар