Драмата на Станка Златева: Иска да има дете, но не може да си намери мъж! (ето какво разкри шампионката)

Драмата на Станка Златева: Иска да има дете, но не може да си намери мъж! (ето какво разкри шампионката)
Гласувайте за статията

Станка Златева вече от доста време е готова да стане родител!

Да има свое дете и да създаде семейство. Това е най-голямата мечта на шампионката ни по борба Станка Златева. Това призна самата тя наскоро, но все още драмата й е, че не може да си намери свестен мъж. Въпреки това тя гледа да не се отчайва и разчита на Бог и съдбата.

Станка Златева

Станка Златева иска да има свое дете и стабилно семейство

„Знам, че всяко нещо идва с времето си. Човек не бива да се бърка и да насилва нещата. Искам деца, но на този етап не искам да бързам и да насилвам нещата.

От дълги години мечтаех за своя зала и ето, че това се случи. Ще дойде времето, когато ще намеря подходящия мъж и ще имам деца“, не спира да вярва Станка Златева.

В момента тя живее в къща в Сливен, а в родното си село Крушаре се връща само понякога и на гости. Ежедневието й преминава в залата и в тренировки на малките деца, които искат да последват примера й и да станат известни спортисти.

„Децата са наистина страхотни и тренират с голямо желание. Дори искат да остават след занимания и да тренират допълнително, не мога да ги изгоня. Опитвам се да им обясня, че всичко става с много усилия и години постоянство, а също и да бъдат търпеливи.

Нямам илюзии, че всички ще станат спортисти. Но поне да бъдат в залата, да се възпитават да са добри хора, вместо да се шляят по улиците“, мъдро заключва златната Станка Златева.

Тя не иска и да чуе да се връща в столицата, камо ли да живее там. Хаосът, стресът и мръсотията на големия град не били за нея. Това, което иска и което я прави щастлива, е спокойствието. И възможността да живее живота си като напълно обикновен и нормален човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар