Тони Стораро смая: Фики и Гюлджан се ревнуват бясно, страшно е! (виж какво разкри за младоженците)

Тони Стораро смая: Фики и Гюлджан се ревнуват бясно, страшно е! (виж какво разкри за младоженците)
5 (100%) 1 vote

Тони Стораро издаде тайни от личния живот на Фики и Гюлджан!

Човекът глас Тони Стораро разкри пикантерии от личния живот на сина си Фики и булката му Гюлджан. Наскоро двамата се ожениха, а за сватбата им дълго ще се говори. Тя бе едно от най-пищните и богати събития у нас, въпреки че според Тони, венчавката им излязла без пари.

Фики

Фики и Гюлжан се ревнуват и от въздуха, при това бясно, разкрива Тони Стораро

„Не, че не сме платили, разбира се, но не сме давали пари за музика. Оркестърът, който свиреше, са ни добри приятели и пожелаха да ни подарят музиката от сърце. Един лев не са поискали, уникални са. Така че трябваше да извадим пари само за храната на гостите“, хвали се Тони Стораро.

Той побърза да разкрие, че между Фики и Гюлджан всичко върви по мед и масло. Като изключим факта, че и двамата бясно се ревнуват и си вдигат скандали от ревност за едното нищо.

„Страшна работа е. От въздуха се ревнуват. Стане нещо и някой си внуши, че другият погледнал нанякъде и… ужас. Да видиш сръдни, да видиш разправии. Но хубавото е, че бързо им минава и много се обичат. То и затова се ревнуват, защото са луди един за друг“, смее се Стораро.

Радва се много, че скоро ще стане дядо за първи път. Припомняме, че красивата Гюлджан се венча с доста голямо коремче и денят на раждането никак не е далеч. Макар да не се възприемал като истински дядо, Тони Стораро нямал търпение да види детето на Фики и любимата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар