Да ти се догади! Мариела Нордел спи върху умрели животни

Да ти се догади! Мариела Нордел спи върху умрели животни
Гласувайте за статията

Мариела Нордел не напразно е смятана за пълно куку!

Кулинарната и настояща брадърка Мариела Нордел успя да шашне тв зрителите със своите анатеми и приказки за дяволи и какви ли не щуротии. Оказва се, че това за нея не е просто поза, а къдравелката си пада доста… екстравагантна, узна kliuki.bg.

Мариела Нордел шашка с идеи

Мариела Нордел шашка с идеи

Няколко дни след като стана част от най-откачения сезон в историята на Биг Брадър, Мариела Нордел за пореден път прояви своята лудост. Публична тайна е, че тя разполага със солидни финансови възможности,а откъде точно, това е друг въпрос. Намерила своята сродна душа в Къщата в лицето на Луна, кулинарката реши да си направи малко автореклама. Но явно не е осъзнавала до какво ще доведе тя!

Къдрокосата интригантка се похвали пред ретро фолк звездата, че от 15 години спи в спалня за 75 хиляди лева! Така се оказва, че вместо са лъскави дрехи, като на Луна, Мариела Нордел е инвестирала не по-малко крупна сума в своя покой по време на сън. За нея това е напълно разумна инвестиция, защото прекарва една трета от живота си именно в леглото.

А защо то е на такава цена? Оказва се, че за направата му са дали фира няколко коня… Някои от елементите на спалнята са от естествен конски косъм. Матракът е изработен именно от него. Така кулинарката си почива след поредния тежък ден върху животни, паднали жертва на нейната снобария!

Спалнята е поръчана още преди 15 години от Португалия. За нея Мариела Нордел е чакала близо година и половина, защото е поръчкова. А след като се е сдобила с нея е започнала да я влачи по различните домове, които сменяше из цяла Европа, пише hotarena.net.

Сега лукс спалнята отново е с българското й жилище. Преди това Мариела Нордел консумираше на нея брака си с холандеца, с когото се разделиха преди време по незнайни причини. Кулинарката не крие, че всички нейни „приятели“ остават смаяни от странната находка в помещението й за спане…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар