Анита Мейзер: Събирам таблетки, искам да се самоубивам! (виж какво разкри от затвора пред Хекимян)

Анита Мейзер: Събирам таблетки, искам да се самоубивам! (виж какво разкри от затвора пред Хекимян)
Гласувайте за статията

Анита Мейзер проговори пред водещия на Би Ти Ви Антон Хекимян!

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви Антон Хекимян влезе в женския затвор в Сливен. Където на двора той се разходи и говори с Анита Мейзер. Скандалната ни миска, обвинена в убийството на съпруга си Николай. Когото задушила със свински опашки.

Анита Мейзер

Анита Мейзер не издържала и искала да се самоубива

Анита Мейзер продължава да твърди още по-неистово и категорично, че е абсолютно невинна. Не тя убила мъжа си, а той се задушил пред очите й. И тя не успяла да направи нищо, за да го спаси.

„Постоянно сънувам Николай. Сякаш тялото ми е тук, а духът ми е някъде другаде. На сън двамата се забавляваме, той не ме обвинява, даже напротив – обича ме“, разкри Анита Мейзер пред журналиста Антон Хекимян. След това тя подробно описва какво се е случило в онази фатална нощ в апартамента им.

„Не съм го убила Николай, кълна се. Той беше човек, когото никой не можеше да го накара да прави какво и да било. Той играеше със свинските опашки, имаше ги за пластмасови играчки. Нито аз съм си мислела, че ще стане нещо, нито той. Пред мен се задуши. Аз тичах да взема нещо да ги отрежа. Направих всичко, което можех да направя“, кълне се Анита Мейзер и страда, че хората не й вярвали.

А за това, че не е позвънила веднага на полицията, обяснява, че го е направила от страх. Ако била в Щатите, щяла моментално да позвъни на 911, но в България не. Тук не вярвала за закона и служителите му, както вече се убедила.

„Мъка ми е, плаче ми се постоянно. Дъщеря ми всеки ден е в сълзи и пита защо стана така. За пред хората аз съм вече убийца. Но истината е, че исках всичко да свърши. Не издържах повече в този арест, събирах таблетки и исках да се самоубивам“, разкри Мейзер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Анита Мейзер: Събирам таблетки, искам да се самоубивам! (виж какво разкри от затвора пред Хекимян)”

  1. Strela

    Дек. 04. 2017

    Е как така го е заСушила!?

Добавете коментар