Сашка Васева плющяла ли: Джулиана Гани качи 15 кила в Къщата, снощи си пръсна роклята! (още подробности)

Сашка Васева плющяла ли: Джулиана Гани качи 15 кила в Къщата, снощи си пръсна роклята! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани яко се е угоила в Къщата на Вип Брадър 2017!

Всички се скъсаха да бъзикат Сашка Васева, че била яла като прасе в Къщата на Вип Брадър 2017. Оказа се обаче, че Джулиана Гани не е останала по-назад. Стройната преди силиконка е качила към 15 кила върху тялото си за изминалите три месеца.

Джулиана Гани

Джулиана Гани си пръсна роклята, качила е 15 кила във Вип Брадър

Резултатът от угощаването й с деликатеси във формата лъсна снощи, по време на конкурса „Мис секси зима“ в Бургас. Джулиана Гани се появи на събитието с дълга и тясна черна рокля до земята, която е с цип от горе до долу.

В момента, в който Джулката се качваше на сцената обаче, ципът се пръсна и роклята аха да се свлече от тялото й. Тя успя някак си да я задържи, за да не падне. А минути по-късно се появи отново на сцената, облечена с шлифера на изпълнителя Дани Леван.

Репортерката на „Папараци“ Елизабет Методиева също успя да влезе в ситуацията и с чувство за хумор да измие срама на Гани пред публиката. Малката Джулка на свой ред показа завидно самообладание, въпреки че зад кулисите изпаднала в потрес.

Май едва сега Джулиана Гани разбрала, че наистина се е оляла с хапването във Вип Брадър. И горко се разкаяла, че се е присмивала на Сашка Васева. Която поне няма претенции за модел или манекен.

Добре, че мъжът на Гани е фитнес инструктор, така че със сигурност ще се заеме с нея и скоро пак ще я видим във форма. Прочута със суетата си, пловдивчанката няма да се спре, докато не стопи сланинките по баджаците, корема и задницата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар