Веско Маринов срази любовницата си Веселина Пеева! (Виж какво й причини)

0

Гласовитият Веско Маринов се оказа голям циция

Веско Маринов изобщо не е щедър към жената до себе си. Не е ясно дали за това са го напускали неговите любими или причината е друга. Но най-прясната му любовница изобщо не се радва на щедрост от негова страна.

Веско Маринов
Веско Маринов остави гаджето си да кара стара таратайка

Защото изпълнителят на романтични балади не я затрупва с подаръци. Певецът официално разкри коя жена топли леглото и сърцето му. Това той направи преди известно време на концерта си в НДК.

Тогава поп фолк изпълнител нае охрана да я пази и я настани във ВИП-ложата. Но Веселина Пеева с нищо друго не е облагодетелствана от гаджето си.

Защото русото изкушение бе засечено от папараци да пърпори из софийските улици със стара таратайка. Гаджето на Маринов кара „Мерцедес”, модел В-класа, произведена в далечната 2001-година.

Возилото на любовницата на трубадура от Полски Тръмбеш не струва повече от два бона, разкриват сайтове за продажба на коли.

Но гаджето на Веско Потния вероятно е скарана и с хигиената. Защото колата й бе мръсна не само отвън, но и отвътре, твърдят очевидци на резила.

Феновете недоумяват как любимата на Веско Маринов се вози в подобна разруха. И не е въпрос на пари. Защото наскоро певеца се обзаведе с чисто нов джип „Волво”, за който плати огромната сума в размер на двеста бона. Обаче за никой друг не му се дават пари.

Пеева е видимо огорчена от това, че шофира такава стара кола. А и блондинката е работила няколко месеца в Анталия като сервитьорка. Там тя е била с приятелката си Светлана Иванова.

Не прокуратурата е обявила за общодържавно издирване, защото е давала лъжливи показания в полза на Веселена Пеева. Родената в Добрич мъжемелачка има трудов стаж само като човек, който носи питиета и храна срещу бакшиш.

И като такава си хваща сериозен мъж, бизнесмен, от който ражда двете си деца. Но преди две години ги зарязва на баща им, защото върти любов с Веселин Маринов. Заради чиято стиснатост работи отново като сервитьорка и кара 17-годишна кола.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.