Бременна ли е Преслава? (Истината само тук+неочаквано разкритие)

Бременна ли е Преслава? (Истината само тук+неочаквано разкритие)
Гласувайте за статията

Преслава е бременна

Въпросът дали Преслава е бременна не спира да се върти из публичното пространство. Дали любимата фолк звезда ще стане майка догодина е въпрос, който продължава да вълнува нейните почитатели.

Преслава

Преслава е бременна в третия месец, разкрива тв формат

На няколко участия гласовитката от Добрич бе засечена с тоалети, които подчертаваха наедрялото й коремче.

И освен това пред зрителите тя се появяваше винаги с тъмни дрехи. Самата поп фолк дива опроверга информацията, че е бременна. И заяви, че си похапва, затова й се е издул корема. Но Преслава винаги е държала на фигурата си, дори в последно време отслабна драстично.

А и от предаването „Папараци” са категорични ,че гласовитката от Добрич е бременна в третия месец. Тя обаче мълчи от суеверие и страх от зли очи. Така правят всички известни личности у нас.

И Мария Илиева скри новината, че чака бебе. И едва след като пусна снимка в социалната мрежа стана ясно, че ще става майка. С това тя буквално изненада всички свои почитатели.

Затова и Преслава ще сменя памперси през следващата 2018 година. Очаква се певицата да стане майка на 34 години, както й е предрекла известна столична врачка. Една от най-оборотните поп фолк изпълнителки живее от известно време с бизнесмена Павел Лазаров.

Двамата за първи път афишираха любовта си при откриването на известен столичен бутик. След това започнаха да пускат общи снимки в социалните мрежи.

И тогава Преслава не бе много склонна да разкрива личния си живот. Хитовата пайнерка вече се е опарила от известността и разкриване на интимни тайни от личния си живот, и заради това често е брала горчиви плодове. За това тя твърде късно разкри мъжа до себе си, който се очаква да стане и баща на първото й дете.

Певицата взе участие и на концерта на „Пайнер” в Пловдив. Но и там тя бе доста обрана и отново се появи с широки дрехи. Което е още един знак, че очаква рожба.
Фолкаджийката вече е приела участия за новогодишната нощ. Тя ще пее пред почитателите си в пловдивски хотел и столична дискотека.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар