Росен Плевлевиев вдига сватба с Деси Банова? (Ето за кога е обявена датата)

Росен Плевлевиев вдига сватба с Деси Банова? (Ето за кога е обявена датата)
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев и Деси Банова са неразделни

Росен Плевнелив и Деси Банова са щастливи заедно. Бившият президент и синоптичката са сродни души, които са се открили. Това двамата влюбени казаха в предаването на Гала „На кафе”.

Деси Банова

Росен Плевнелиев и Деси Банова ще се женят

Бившият държавен глава вече мисли за по-сериозна крачка в отношенията си. Той вече има два брака зад гърба си, но вярва в силата на любовта и това е неоспорим факт. Екс президентът иска да узакони връзката си с Деси Банова и е избрал доста романтичен ден, за дай предложи.

Той внимателно осмислял всеки един детайл от грандиозното събитие. Политикът възнамерявал да падне на колене пред своята избраница точно в полунощ на Свети Валентин. Деси Банова е родена на 15-ти февруари и това била причината Росен Плевнелиев да избере точно тази дата от календара.

Тогава тя ще навърши 38 години. Бившият държавен глава мечтаел този ден да остане незабравим за любимата му и така да се запечата завинаги в бъдещия им семеен календар.

Деси Банова също очаквала с огромно нетърпение да стане следващата госпожа Плевнелиева. Двамата не спират да пътуват и да консумират връзката си. синоптичката мечтая за морска сватба, а това е във възможностите на Росен Плевнелиев.

Той има огромна вила в Гърция, на брега на морето. Защото любовта на двамата пламна именно в южната ни съседка. В ефира на Нова телевизия влюбените обявиха, че любовта им пламнала с пълна сила след едно кафе в Гърция.

Двамата са заедно от три месеца, но вече са неразделни. Росен Плевнелиев и Деси Банова прекарват почивните дни с децата си. Малката Йоана е влюбена в бившия президент, не спират да се хвали майка й Деси Банова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар